Kategorier
Fem på bakka

Fem på Bakka: Hva er din favoritt-scene fra en film eller serie?

Enten det er Interstellar eller Jungelboken, så har alle
elever på Bakka sine preferanser i film. Vi spurte elevene hvilken film/serie-scene de liker aller best. Ever.

Tekst og Foto: Kristian L. Mowinckel H.

Sondre Alvsåker Aadnesen 3STI:     

-Min favorittscene er i Jungelboken (1967) når Mowgli har blitt kidnappet av apekattene, så kommer Bagheera og Baloo for å redde ham. Så sier Bagheera «This will take brains, not brawn» og Baloo svarer «You better believe it and I’m loaded with both!» Så danser de bortover.

Jeg liker den fordi den er veldig “feelgood“ og den vekker fine, litt sånn “groovy“ følelser inni meg.

Sverre Magnus 3STJ:                                         

-Scenen fra Prinsessen og Frosken (2009) hvor krokodillen som de finner må gå i parade og spille jazz. Det er liksom en krokodille som spiller jazz. Har du hørt på maken?

Marie Qvendil Rypdal 3MKSA:                       

-Jeg er veldig glad i sluttscenen i Shutter Island (2010) fordi første gang jeg så den, skjønte jeg ingenting, men da jeg så den igjen fikk jeg en slags åpenbaring, og hele filmen ga så mye mer mening.

Jeg liker den fordi jeg ble litt “mindblown“, og den setter hele filmen i et nytt lys. Selv om den mister litt sjokkfaktor da.

Vetle Due Garnes 2STB:                                    

-Min favorittscene er scenen i Interstellar (2014) hvor han kommer tilbake til romskipet og har gått glipp av hele livet til barna sine, og han sitter og gråter. Jeg blir rørt hver gang. Det er den scenen som vekker mest følelser hos meg.

Heidi Hermosura Antonsen 3MKSA:  

-Jeg har nylig sett Guardians of the Galaxy 3 (2023) og sluttscenen der, hvor Groot sier «I love you guys» istedenfor «I am Groot», betyr jo at alle som ser på filmen er blitt en del av familien og kan forstå hva han sier! Det syntes jeg var veldig søtt.

Legg inn en kommentar