Kategorier
Fem på bakka Ukategorisert

Fem på Bakka: Hva vil du skal være årets Elvebakkenrevy?

Elevene på Elvebakken vet, «Elvebakken er en revy, med litt skole på siden». Av denne grunn har vi spurt flere bakkabarn hva de vil neste tema på skolerevyen skal være og hvilken gruppe som interesserer dem mest.

Tekst og foto: Gabriela Agudelo Pettersen

Lydia Rustad-Hængsle, 2MKSC

-Kanskje temaet kan være kontroversielle eller problematiske meninger? Det kunne også ha vært om hvordan det er å være ungdom i dag her i området. Jeg tenker vel at det ikke alltid må være så viktig eller seriøst tema da. Som revygruppe, vel det hadde vært gøy å kunne stått på scenen, men jeg tror det blir enten scene, rekvisitter eller kostyme. Jeg var på matgruppen i fjor, men jeg vil jo utforske de andre gruppene i år.

Oliver Wallace Pelsor-Krok, 2MKSA

-Det er vanskelig, men i fjor så var temaet For The Culture, og det var ganske 2010s, men jeg ser for meg at revyen i år kan være mer 80- eller 90-talls era. Jeg tror at hvis vi implementerer 80-talls diskomusikk eller musikk fra den perioden så hadde det vært ganske kult å se og høre. En gruppe jeg vil være med på i år, og som jeg var del av i fjor også, er Medieproduksjon. Jeg kjenner folk på den gruppen fra før og jeg syntes det var veldig koselig atmosfære der.

Vigdis Kleiven, 2STC

-Det første jeg kommer på er kanskje «Decades». Gjennom årene som 70-, 80- og 90-tallet, og der man går gjennom signifikante ting som skjedde i den perioden. Det kan være referanser eller pop-kultur i den tiden. En annen ide er referanser til internett og/eller mediene, vet ikke helt hvorfor, men jeg synes dette er ting som kunne ha vært gøy å utforske. Jeg var litt med på PR-gruppen i fjor, men vil prøve noe som kostyme fordi jeg føler de er veldig hands on på revyen, og jeg er veldig glad i klær og mote selv.

Sofie Berg-Thomassen, 2MKSA

-Jeg synes neste tema for revyen burde være musikal. Kanskje sånn highschool musical rip-off, eller en slags highschool musical på Bakka fordi det hadde vært veldig kult og goofy. Jeg er ikke helt sikker på hvilken gruppe jeg vil være med på, men jeg vil gjøre noe, som hændy eller lignende. Viktigst, der det er mest kos.

Sunniva Margrethe Schjølset Solberg, 3STD

-Jeg kunne gjerne ha tenkt meg en revy som gjør narr av det norske politiske systemet. Med alle de skandalene som har vært med boliger, lederen til Rødt og alt mulig rart egentlig. Generelt, bare gjøre narr av alle politikerne hadde vært lættis. Når det kommer til hvilken revygruppe jeg vil være med i, så har jeg vært en del av revybandet de siste to årene og har syntes det er veldig gøy. Jeg kan ikke se for meg være med i en annen gruppe, så det blir fremdeles bandet.

Legg inn en kommentar