Kategorier
Fem på bakka Film

Fem på bakka: Hva er den siste filmen du så?

Ungdommer ser mye på film, men får man alltid tid til å reflektere over hva man egentlig synes om dem? Hva synes bakkaelever egentlig om den siste filmen de så?

Tekst: Ask Indregard

Stefan Mrkaljevic, 2STD

Det var Peaceful warrior. En veldig motiverende dokumentarfilm om en turner. Kan anbefales. Den får deg til å se på livet med et annet perspektiv.

Audun Lie Harr, 1KDAA

Kung fu panda. Den er ekstremt bra; så den nå nettopp faktisk. Veldig bra voice-acting, veldig bra animasjon, og jeg liker historien, den er veldig interessant. Fete kamp-scener også. Liker å se filmer i timene, de gangene jeg får lov da.

Sondre Namløs Lassen, 3STO

-Det var filmen Eternal sunshine of the spotless mind. Den var veldig fin, den rørte meg. Fremkalte følelser så det var bra kunst. Jeg likte hvordan den hoppet fram og tilbake i tid. Den spilte på usikkerheten mange mennesker føler på. Det er jo en gammel film så den når ikke helt opp til moderne standarder, men den var bra filmet.

Augusta Sand Hegnes, 3STB

-Den siste filmen jeg så var Notting Hill. Den er jeg veldig glad i, for den er så hyggelig og romantisk.

Gjertrud Galaasen, 2STD

-Det må være Grusomme meg. Jeg synes den er kjempemorsom så jeg ser den veldig ofte. Hvis jeg kjeder meg, eller må gjøre noe jeg ikke liker kan jeg sette den i bakgrunnen. Får meg i godt humør.

2 svar til “Fem på bakka: Hva er den siste filmen du så?”

Legg inn en kommentar