Kategorier
Fem på bakka Film

Fem på Bakka: Hvilken film syntes du er overrated? 

MagasinE har for øyeblikket «Filmovember», og vi har tidligere spurt bakkabarna om hva slags filmer de liker best. Nå har vi også spurt dem om en «hot take»; «Hvilken film syntes du er overrated?» 

Tekst og foto: Eva Bendiksby

Kasper Krebs Moe, 2IMST: 

– Jeg syntes at «Endgame» er overrated. Jeg husker nesten ikke filmen egentlig. Men jeg syntes at det er en litt kjedelig film, det er bare sånn de går tilbake i tid og sånt. Slutten er ganske corny, og det er også litt mange Marvel-karakterer med. Liksom, jeg skjønner ikke helt, det er komplisert, jeg syntes det er uinteressant og litt kleint egentlig. 

Lina Halvorsen Hvamstad, 2STE: 

– Jeg syntes at filmene regissert av Quentin Tarantino er ganske overrated. De er bra, men det er bare ikke så bra som folk skal ha det til. Han er veldig sær, og det er en del bloodsplatter og sånn.

Ingeborg Svendsen Viker, 1KDAA: 

– Da sier jeg «Truman Show». Ofte når jeg vil se en film, så er det fordi jeg har sett masse klipp av den på tiktok og sånt. Også så jeg flere klipp av «Truman show», og jeg var sånn oo nå skal jeg se den. Også så jeg den, og jeg følte faktisk at jeg ikke fikk noe ut av den. Ofte liker jeg filmer hvor man sitter igjen med noe sånt oj, nå opplevde jeg noe, eller at man får en spesiell følelse liksom. Jeg følte bare ikke at jeg fikk så veldig mye ut av den. 

Rasmus Roesen Rønningen, 1MKSC:  

-Jeg syntes at «The Godfather» er veldig overrated, fordi den er veldig lang; den varer i over tre timer. Og det er ikke et problem i seg selv, men den er dritkjedelig; det skjer ikke noe spennende og det er ikke så bra skuespill engang. Al Pacino spiller i den, og han er veldig bra, og Marlon Brandon også. Men de spiller egentlig ikke så bra i den. Det er jo egentlig en bra film, ikkesant, men den er overrated for den er ikke så bra som alle skal ha det til. I tillegg finnes det andre mye bedre mafia filmer; man har for eksempel «Goodfellas» av Martin Scorsese. Den er mye mer realistisk, den er ikke så lang og den er mer spennende. Det kom også en mafia-film for ikke så lenge siden som heter «The Irishman». Den varer også ganske lenge, men det er spenning og ting som skjer imotsetning til fuckings Godfather! Dårlig film ass. Fuck godfather. 

Sindre Thomassen Fornes, 1IMSTA:

-Jeg syntes “Avengers: Civil war” er overrated. Det skal være en action film, og det var jo action, men jeg syntes ikke det var så spennende. Det var heller ikke så bra action, det var bare sånn eksplosjoner og sånt. Jeg syntes egentlig ganske mange Marvel-filmer er ganske generiske, ganske mye av det samme.

Ett svar til “Fem på Bakka: Hvilken film syntes du er overrated? ”

Legg inn en kommentar