Kategorier
Fem på bakka Film

Fem på Bakka: Hva er din favorittfilm?

Siden MagasinE har “Filmovember” har det vært ekstra mye fokus på god film her på bakka. Derfor har vi spurt en rekke bakkaelever hva deres favorittfilm er!

Tekst og bilde: Andrea Holm Tanderø

Lili Zetlitz Pay, 1MKSA

-Jeg vil si min favorittfilm er “The Visit”. Jeg liker den fordi den er en thriller- film, så da er den skikkelig skummel. Jeg sitter og svetter samtidig som jeg synes den er morsom når jeg ser den.

Jan Muhammad (17), 2ELST

-Min favorittfilm er en som heter “Whiplash”. Den handler om en musikkartist som er veldig besatt av det han ønsker å gjøre. Jeg føler det er veldig interessant å se på.

Emilie Bygholm Bjelke, 3STD

-Min favorittfilm er “Mamma Mia!” fordi det er en film som gir meg mye livsglede. Man blir veldig glad av å se på den. Jeg ser den typisk med venner når vi kjeder oss og det er litt grått og stille ute. Da tenker vi: «La oss se «Mamma Mia» sånn at vi kan drømme oss litt bort»

Sara Kahsai, 2MKSB

– Min favorittfilm må være “White Chicks” for jeg synes det er en jævlig morsom film. Jeg liker skuespillerene veldig godt. Jeg synes ikke de spiller på så veldig «dark» humor, den er bare morsom liksom.

Gunnar Erling Pedersen, 1STD

– Min favorittfilm er “Love Actually” fordi den er så romantisk og den baserer seg på noe som er ekte. Jeg får medfølelse for personene som er med i filmen.

Legg inn en kommentar