Kategorier
Fem på bakka

5 på bakka – hvordan ser din drømmedag ut? 

Sove lenge, stå opp tidlig, gåturer eller interrail i Europa? Det finnes forskjellige tanker om hvordan drømmedagen til bakkaelever ser ut. 

Tekst og foto: Amra Idrizi og Frøydis Nydal 

Haakon Soelberg, 3STB 

– Min drømmedag er å dra på hytta, og når jeg er på hytta så hadde jeg jobbet eller drivet med ved. Det er for å være mer aktiv eller få noe ut av dagen sånn at den ikke blir bortkastet. Da føler jeg at man får noe ut av dagen. 

Ella Heen Jensen, 1MKSC

-Oj det var litt vanskelig. Min drømmedag hadde jeg vært på ferie i utlandet, New York eller Italia. Jeg har lyst til å sove så lenge jeg vil, men samtidig stå opp tidlig. Jeg ville ha vært med venner og familie, og bare ha det gøy. Jeg vil slappe av og se byen og stedet jeg er på ferie i. Jeg hadde også spist god mat som jeg liker som hadde vært pasta eller sushi.

Alfred Martinsen, 3MKSC 

– Jeg sover lenge og våkner opp sent. Så starter jeg dagen med å spise en god frokost, helst egg og bacon. Jeg henger med kompiser på dagen, og spiser hamburger på restaurant. Det vil jeg si er en fin dag. 

Althea Emblem Nysted, 1KDAB 

– Jeg hadde stått opp tidlig, men slik at jeg er uthvilt og ikke trøtt. Jeg hadde hatt en rolig morgen, og våknet opp til at jeg har kjæreste. Han ville tatt meg med på interrail i Europa, og så hadde vi spist mye god mat sammen, som pasta, sushi og dumplings. 

Gabriela Agudelo Pettersen, 1MKSA 

– Jeg våkner tidlig og spiser en god frokost. Jeg tilbringer dagen min hjemme og er med familien og kattene mine. Jeg leser litt bøker, helst fantasy og krimbøker, også spiser jeg hjemmelaget colombiansk mat, som er den beste maten jeg kan få. 

Legg inn en kommentar