Kategorier
Kultur Samfunn Samfunn og Debatt

Aktuelt: Johnny Depp mot Amber Heard

Podkast: Aktuelt med Hanna Holmeide og Frida Skirbekk

De siste ukene har den mye omtalte rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard spredt seg overalt på sosiale medier. Hva handler egentlig saken om, hvorfor har den engasjert så mange og hvem forteller sannheten?


Takk til: Andrea Holm Tanderø for redigering og forsidebilde, Elias Stokkmo Magnus for introlyd og jingles, Trine Saugestad Hatlen for at hun stilte opp til intervju, og Elvebakken-elevene Nora Lovery Syvderud, Mats Tollefsen, Siri Akugen, Gjertrud Galaasen, Rebeeca Rollino og Nelli Solheim.

3 svar til “Aktuelt: Johnny Depp mot Amber Heard”

Sehr schön Frida!!! Du bist super! Ich weiß nicht, wer gewonnen hat. War es Amber? Ich glaube so.

Ich Wünsche dir Gesundheit und viel Erfolg!

Legg inn en kommentar