Kategorier
Kreative produkter Kreativt

Grafisk design av Ingrid Holstad Breng

Om kunstnerern:

Mitt navn er Ingrid Holstad Breng,  jeg er 17 år og går andre året MK. Jeg er utrolig intressert i kunst, grafisk design og interiørdesign.

I arbeidet jeg lager blir jeg inspirert av alt mulig rundt meg. Alt fra en stein jeg ser langs veien, en litt rar hund på bussen, til menneskene jeg ser rundt meg. Noe som gjør at jeg tar bilde av absolutt alt. Spesielt dette her med mennesker er noe jeg finner interessant. Særpregene ulike mennesker har, ansiktsuttrykk, og hele viben de gir fra seg er noe som inspirerer meg veldig. Noe annet som inspirerer meg er gatekunst, og kunstnerene i instagrgamfeeden min. Og da spesielt kunstnere som  Lauren Martin, James Jarvis og Martin Jørgensen.

Jeg er utrolig glad i å jobbe med Illustrator og Photoshop, og lager derfor mye digital kunst.

Ingrid har også designet Elvebakken sin skolegenser for året 2021/2022.

Ingrid Holstad Breng

Ingrids arbeid

Legg inn en kommentar