Kategorier
Fem på bakka På bakka

Fem på bakka: Hva vil du gjøre etter korona?

Store festivaler, reiser til alt fra Japan til Syden eller henge med familien? Korona har gjort at mange bakkaelever ikke har fått gjennomført sine store planer. Vi har spurt 5 av dem om hva de vil gjøre når korona ikke finnes lenger.

Tekst og foto: Andrea Holm Tanderø

Fillippa Stavnes 3STA

Jeg vil reise masse! Og så vil jeg bare danse og løpe rundt og være superglad! Det er så deilig når det er over, og jeg føler sånn: «Nå er det litt over», så jeg er litt glad allerede. Men jeg tenker å reise hvor som helst, langt unna. Sånn Sør- Amerika eller noe «crazy» og så bare være steder med masse folk og ikke føle jeg må ha på munnbind.

Fillippa Stavnes 3STA

Jaime Fuentes, 2IMT

-Jeg vil dra til Japan. Jeg har villet det en stund nå på grunn av «anime» kultur og japansk popkultur i det siste århundret, så jeg vil gjerne oppleve det i Japan.

Jaime Fuentes, 2IMT

Alexander Bratle, 2ELST

-Først og fremst vil jeg dra til utlandet, sånn til Syden i Tyrkia og sånt. Vi har pleid å dra dit hvert år, med hele familien: bestemor, bestefar og familievenner som vi regner som familie, onkler, tanter og generelt sånt. Det er veldig gøy. Det er noe av det jeg har savnet og noe som har vært vanskelig nå med korona. Så å være med hele familien på ferie egentlig, det har jeg savnet.

Alexander Bratle, 2ELST

Stella Haagensten, 1STE

-Dra på konserter tenker jeg. Og reise! Jeg gleder meg til Øya neste år, og alle sånne festivaler. Kanskje jeg skal reise til England eller Frankrike og sånne ting? Men det hadde vært gøy om artister kom til Norge.

Stella Haagensten, 1STE

Lucia Wydra, 3STP

-Jeg vet egentlig ikke. Jeg tror ikke det kommer til å være så stor forskjell når korona forsvinner. Kanskje reise, men jeg trivdes egentlig fint med å sitte hjemme og.

Lucia Wydra, 3STP

Legg inn en kommentar