Kategorier
Fem på bakka På bakka

Fem på bakka: Hva er den verste julegaven du har fått?

Uansett hvor lang og detaljert ønskeliste man skriver får man alltid noe til jul man egentlig ikke ønsker seg. Vi spør bakkabarn; hva er den verste julegaven du har fått?

Edith Haagenrud-Sande, 2MKSA

Jeg tror jeg må gå for det mest vanlige svaret…sokker. Det gir jo egentlig ikke mening?

Edith Haagenrud-Sande, 2MKSA

Sander Fiskebøl Granstad, 3MKSB

Jeg får litt vondt av å tenke på det. Jeg fikk ni par sokker i år. Og det er vel det som er problemet hvert år; sokker og boksere. Hver eneste pakke.

Sander Fiskebøl Granstad, 3MKSB

Eirin Andresen Betten, lærer i engelsk og mediesamfunnet

En ring med en perle på, sånn forgylt sølv. Det synes jeg er så stygt så det går jeg faktisk ikke med. Jeg pleide også å få sånne keramikksuppeboller med hjerter fra nille av tanta mi, jeg aner ikke hvor de har blitt av, de har bare forsvunnet, kanskje de er på loftet? Ja de går vel også inn under den lista.

Eirin Andresen Betten, lærer i engelsk og mediesamfunnet

Hedda Havana Nyman Nakken, 3MKSA

Jeg må tenkte. Jeg setter egentlig veldig pris på alle julegaver, men i år hadde mamma vært på glitter og kjøpt masse jalla smykker fordi jeg hadde sagt at jeg ønsket meg smykker. Hun kjøpte blant annet et halssmykke med fatimas hånd som anheng av alle ting. Den la jeg igjen hjemme i Alta for å si det sånn.

Hedda Havana Nyman Nakken, 3MKSA

Leon Moazzem, 1STB

Jeg vet ikke ass. Sokker sikkert. Og møbler.

Møbler?

Ja. Jeg fikk en hylle av muttern. Det var en kjip jul as. Det var tynt med penger, neida.

Leon Moazzem, 1STB

Hva er den verste julegaven du har fått? Skriv i kommentarfeltet under!

Legg inn en kommentar