Kategorier
Fem på bakka På bakka

Fem på bakka: Hva er din guilty pleasure?

Det er mange gleder i livet, men man er sjeldent stolt av dem alle. Disse fem elevene på Elvebakken har åpnet opp om sine guilty pleasures.

Tekst og foto: Embla Kristoffersen Sjøvoll

Selma Monstad-Romarheim og Casper Velvang, 1MKSC

-Vår guilty pleasure er sylta hvitløk, stemmer de begge i før Casper fortsetter;

-Det er fantastisk, en sykt god «snack»

-Altså, det er ikke noe jeg er stolt av, sier Selma

-Det er jo ikke sånn at jeg går på Karl Johan, åpner glasset med hvitløk og bare … *Selma lager crunchelyd*

-Og sist gang jeg sa det til vennene mine sa de bare «Mhm, du skal bare prøve å være kul og spise hvitløk, forteller Casper

Selma Monstad-Romarheim og Casper Velvang, 1MKSC

Anna Karin Irene Sving, 3MKSA

-Jeg tror det må være Harry Potter. Det er ikke så veldig mange som er så veldig åpne om det og all merch er så tydelig. Jeg har alle bøkene på norsk og på engelsk, tryllestaver og … hele pakka liksom.

Anna Karin Irene Sving, 3MKSA

Johannes Werp Vegheim, 3STB

-Min guilty pleasure er Keeping Up With The Kardashians. Alle har fordommer mot den familien, men det er interessant å se på. Det er jo underholdning. Siden så mange hater på det, så føler jeg meg kanskje litt overlegen. Jeg bryr meg ikke om det.

Johannes Werp Vegheim, 3STB

Max Rustøy-Haglund, 1MKSB

Jeg elsker sylteagurk! Det er så digg! Alle tar sylteagurk av McDonalds-burgeren, mens jeg sitter der og vet at jeg kunne spist et helt glass.

Max Rustøy-Haglund, 1MKSB

Adam Lunnan Aass, 3STP

-En stor del av livet mitt er film, så jeg må nok si at the Pirates of the Caribbean. Jeg begynner nesten å gråte hver eneste gang jeg ser den tredje filmen, jeg synes det er så nydelig. Og det kan man egentlig ikke si som en filmfan. Det høres nesten litt barnslig å snakke om hvor mye man elsker the Pirates of the Caribbean, men spesielt for en som meg som elsker å snakke om litt sånn tunge og dystre filmer med kompiser. Da blir det komisk når jeg nevner min kjærlighet for the Pirates of the Caribbean.

Adam Lunnan Aass, 3STP

Legg inn en kommentar