Kategorier
Uncategorized

#Lineomatoo

Tekst: Selma Ebne Røeggen

I dag er det 8.mars, noe som betyr at kvinnedagen blir feiret verden rundt. I et land som Norge, hvor likestillingen har kommet utrolig langt i forhold til store deler av verden, føles det kanskje ikke nødvendig å gå i tog. Allikevel har metoo og abortsaken samlet både kvinner og menn for å gå i tog.

For over et år siden ble spørsmål rundt grensesetting og seksuell trakassering satt på dagsorden. En av de største sakene i Norge var varslene om Trond Giske i arbeiderpartiet. Line Oman var en av de som varsla om Trond Giske.

I anledning kvinnedagen legger vi ut en dokumentarfilm laget av Sharleen Dydland og Annika Schiøth, som går tredje året på Elvebakken, hvor de intervjuer Lina Oman. Gratulerer med kvinnedagen alle sammen!!