Kategorier
Kultur Ungdom

GullE har femårsjubileum!

Tekst: Selma Ebne Røeggen

Fredag 15.juni arrangeres GullE for femte gang. GullE er en prisutdeling for å hedre alle de fantastiske arbeidene elever fra de kreative linjene har produsert i år. Elever fra 1MK og 1MP er delt inn i grupper med forskjellig ansvar som til sammen skal resultere i et fantastisk show. Vinnerne i fjor var utrolig imponerende og vi gleder oss til å se bidragene til årets elever.

GullE blir i år arrangert for femte gang, noe vi så klart må feire.

Foto: Sigurd Johannes Kristiansen

Medieprod og flerkamera er godt i gang med planlegging. Her ser vi MP og MK samarbeide om hvordan ting skal gjøres. Medieprod har ansvar for promofilmer, presentasjonene under forestillingen og nominasjonsvideoene. Flerkamera er med på idemyldring.

Foto: Sigurd Johannes Kristiansen

Aleksander Breiby gjør researcherfor inspirasjon til GullE.

Video: Jakob Skrede Langedal

Vi gleder oss til årets show!