Kategorier
Kultur

Halloween på Solli

I dag er det 31. oktober, årets skumleste dag. For å markere dette inviterte Happening til dagens ekleste og skumleste opplevelse på Solli Plass!

Tekst: Jonatan Myhre Barlien  Foto: Kjersti Normann

I dag var det Halloween-Happening på Solli Plass. Happening pleier å arrangeres onsdag hver uke, men denne uken var onsdag dagen etter Halloween. Derfor ble Happening flyttet, for som de ansvarlige for Happening sa -Det er ikke vits å feire Halloween dagen etter.

Det var et enormt oppmøte, med godt over 100 personer innom i løpet av 45 minutter. Flere hadde også kledd seg ut som alt fra enhjørninger, til kjente skrekkfilmfigurer. Vi snakket blant annet med en som var utkledd som død brud, Mavis fra filmen hotell Transylvania og  John Doe fra filmen Se7en. Alle som kledde seg ut fikk en Fox-karamell, noe elevene satte stor pris på. De vi snakket med var veldig fornøyde med dagens Happening-opplegg.

Det var flere ulike aktiviteter som ble arrangert, blant annet en rør-hvis du-tør konkurranse. Her prøvde blant annet journalisten fra MagasinE seg, og var så heldig å få en kjærlighet på pinne for å ha gjettet riktig. De ulike ”ekle” tingene man rørte på var en kokosnøtt, gresskarkjøtt, en hengt bamse og en rotgrønnsak. Man kunne også få gratis kake og snacks, men dette forsvant etter bare fjorten minutter. Da kom de fleste elevene, rasket til seg noe, og stakk.

Dagens Happening var kanskje ikke den skumleste opplevelsen, men det var likevel en vellykket Happening hvor både elevene og de Happening-ansvarlige var veldig fornøyde!

Dagens ekleste og skumleste opplevelse!