Kategorier
Elvebakkennytt Kultur Samfunn Uncategorized Ungdom

Energisk revygjeng åpnet landsmøte

Gule og røde t-skjorter, høye spark, store smil og høyt energinivå. Opptreden til Elvebakkenrevy aktørene på landsmøte til ”Industri Energi”, lukter det svidd av.

Tekst: Stian Kjelstad Hammer     Bilder: Astrid Serine Hoel 

-Dette var Elvebakken Skole, og i år har vi gjort det litt annerledes enn vi har gjort tidligere. Vi har ikke leiet inn noen store navn, vi har tatt naboene våre. Disse unge menneskene det er framtiden, og derfor er vi stolte over å kunne ha disse med på landsmøteåpningen. Så i denne omgang, en skikkelig applaus til Elvebakken, sier avtrappende leder for forbundet, Leif Sande. Applausen runger ut i salen som er fylt med 600 mennesker som jobber i Norges største medlemsforbundet, Industri Energi.

 

 

-Vi som en fagforening har en forankring som vi opplever er veldig lik de verdiene Elvebakken har når det kommer til mangfold, inkludering og kultur, forteller Christopher Birknes som er HR sjef I “Industri og Energi”

-Den tiden Elvebakken bruker på kultur og det at de gjør det så bra, det har vi veldig lyst til å vise fram. -Vi er også opptatte av å gi folk muligheter, se at folk syns det er gøy, istedenfor å hyre inn noen proffe som gjør det som en jobb. På mange måter er det også et politisk ”statement”, avslutter Christopher.

 

 

Espen Kvark Kvernbergh mangeårig instruktør og teatersjef ved Elvebakkenrevyen, mener det var et modig valg av Industri Energi å satse på ungdom.

-Det er et kult og framtidsretta valg, de viser at de er villige til å satse på ungdommen. Det er innovativt, og det er ikke noe folk forventer. De kunne ha kjørt det trygge kortet og hyret inn Linn Skåber eller Jon Almaas, men de viser at de har litt is i magen og stoler på framtiden.

Espen har jobbet med aktørene i cirka 8 måneder og er stolt over hva de har fått til.

-Jeg blir stolt over skolen jeg jobber på, jeg blir stolt av folka jeg jobber sammen med. Jeg er glad over at arbeidet som blir lagt ned sees, anerkjennes og blir tatt så dønn på alvor. Fy faen as!

 

 

Opptreden til aktørene fra årets Elvebakkenrevy kan du se i videoen under!