Kategorier
Fem på bakka

Fem på Bakka: Hverdagshelter

En hverdagshelt blir ofte beskrevet som hjelpende, omtenksom og god. 
MagasinE gikk rundt og spurte elevene på Elvebakken om hvem deres hverdagshelt er.

Tekst og foto: Marthe Emilie Nålsund

benjamin

 

Benjamin Ruud, 1DHC:  

– Jeg har ikke noen hverdagshelt. Jeg har liksom ingen storebrødre å se opp til siden jeg er eldst. Ser kanskje litt opp til faren min da, han har lært meg for det meste alt jeg kan.

 

 

Emma 2

 

Emma Abu Younis, 3MKC:

Jeg har egentlig ikke tenkt på det før. Jeg tror ikke jeg har noen spesielle personer jeg ser opp til egentlig. Men man har jo selvfølgelig foreldrene sine og sånn, ser jo på en måte litt opp til dem.

 

 

Ali 2

Ali Hamza, 1STC:

Ha ha. Jeg er min egen hverdagshelt. Liksom jeg tørr å være meg selv, jeg tørr å konfrontere andre jeg ikke liker, jeg tørr å si i fra når jeg ikke liker noen. Jeg sier i fra til klassen min når de er irriterende. Hvis ikke du kaller det en hero, I don`t know.

 

 

 

Ingrid 2

Ingrid Selte, 2MKA:

Ja, alle de som står opp om morgningen for at Oslo skal bli til en bedre by.

 

 

 

 

Camilla 2

 

Camilla Johansen,  2MKB

Mamma og pappa er mine hverdagshelter.