Kategorier
Fem på bakka

Trump eller Clinton, why?

Det amerikanske valget på tirsdag avgjør den lange kampen om hvem som blir verdens mektigste person, Hillary Clinton eller Donald Trump? Hvem hadde elevene på Elvebakken stemt på, om de hadde stemmerett i valget? 

Tekst og foto: Kjetil Stoveland

 

Henning Dahr Nygaard, 2MKC

-Jeg ville stemt på Hillary, fordi hun virker mer stabil enn Trump. Hun er ikke rasistisk og har ikke de samme uttalelsene som Trump. Hun er ille, men Trump er enda verre.

Henning DN

 

Sunny Sharma, 2MKB

-Det er åpenbart at hvis jeg skulle stemt hadde jeg stemt på Hillary. Men for å være ærlig så liker jeg ikke noen av dem, men Trump er den som har kommet med masse uttalelser som ikke er politisk korrekte. Det er uhørt, hans kommentarer om kvinner og synet på kvinner er helt latterlig. Samtidig har han har flere gode poeng. Hillary er jo så og si kriminell, med det som har kommet frem i media angående epostene blant annet.

Sunny ghu

 

Mikkel Granlie, 2MKC

-Jeg må gå for Hillary, selv om jeg er veldig skeptisk til begge to. Trump kommer til å skape tredje verdenskrig med å bygge muren mellom Mexico og USA. Han har mye imot meksikanere, og det virker som han vil stenge alle innvandrere ute av USA.

Mikkel LG

 

Lars Dørum, 2DAEA

-Jeg ville valgt Hillary siden det virker som hun har mer erfaring. Hun har mer erfaring innenfor politikk, mens Trump virker mer som en idiot som bare sier at han skal gjøre masse ting. Problemet er at han sier aldri hvordan han skal utføre det.

Lars ferdig2

 

Erlend Hanna, 2MKC

-Jeg liker Hillary Clinton bedre. Hun har gode svar og bedre løsninger på ting, ikke bare midlertidige løsninger. Veggen Donald Trump vil bygge mellom Mexico og USA er et eksempel på  en midlertidig løsning. Det kommer ikke til å funke over lengre tid, det er bedre å se på langtidsløsninger.

Erlend ferdig2