Kategorier
Fem på bakka Uncategorized

Hva ville du gjort med 10 millioner kroner?

Hva ville du brukt pengene på dersom du plutselig hadde fått ti millioner kroner mellom henda? Kjøpt fin bil?  Reist jorda rundt, eller kanskje kjøpt aksjer? Men ville du gitt noe til de andre som kunne trenge dem mer enn deg ? De fem elevene vi spurte på Elvebakken, hadde ikke vært så generøse.

Tekst og Foto: Max Henrik Arvidsson og Johannes Skeide

 

Simon2

 

Simon Solberg Arntsen, 2MKKA

-Det første jeg ville gjort, er å dra verden rundt og leve livet. Etter det ville jeg kanskje ha kjøpt meg en McLaren eller en Koenigsegg eller en Bugatti,eller kanskje alle tre. Jeg ville prøvd å gjøre masse sånn fakk på Instagram kontoen min og bli jævlig kjent, sånn som Dan Bilzerian.

 

 

 

jente2

 

Victoria Beck Andersen, 1MKSA

-Jeg ville ha satt meg på det første flyet til Hawaii, og etter dratt til Los Angeles. Deretter hadde jeg brukt pengene på å dra jorden rundt.

 

 

 

 

Robin

 

Robin Andre Hod Skjærvø, 2ELEC

-Jeg vet at det kanskje høres litt dumt ut, men jeg ville ha kjøpt meg en veldig kul bil! Etter det ville jeg spart halvparten av pengene i BSU eller noe.

 

 

 

 

Ferdinand2

 

Ferdinand Hærra, 2MKKB

-Jeg vet da faen. Hadde sluttet på skolen, jeg hadde bare vært hjemme og chillet og kjøpt mad mye snacks. Dessuten sett på alle serier, så at alle som spør ”har du sett den nye Game of
Thrones episoden” så kan jeg bare være sånn, “ja bro”.

 

 

 

Hilde

 

Hilde Holm Hansen, 1STD

-Det første jeg ville gjort, er å dra på nettshopping eller vanlig shopping og kjøpt ting jeg har sett på eller har lyst på. Så ville jeg dratte på ferie med familien, til Mexico.