Kategorier
Fem på bakka

5 på Bakka – Hva er det fineste du fikk til jul?

MagasinE har spurt elevene på Elvebakken vgs.

Tekst og foto: Pernille Wedén

 

JohanneKristiansen1

Johanne Kristiansen, 16 år, Nordstrand

Det fineste jeg fikk til jul var konsertbilletter til Ariana Grande som jeg fikk fra søsteren min. Gaven betydde veldig mye for meg fordi vi til vanlig ikke har så mye tilfelles, så det at vi to kan dra sammen for å se en artist vi begge liker er veldig gøy. Dessuten er det jo også en veldig fin gave å gi bort og mest sannsynlig en opplevelse jeg kommer til å huske lenge.

 

 

 

Tawan

Tawan Khumyat, 18 år, Grønland

Det fineste jeg fikk var nok nye vintersko, mest fordi jeg ikke hadde det fra før av og det begynte å bli litt kaldt å gå med vanlige sko så jeg trengte det, dessuten syntes jeg de var veldig fine. En fin og nyttig julegave som jeg får bruk for.
AndreaBerntzen

 

 

 


Andrea Berntzen, 16 år, Grünerløkka


Jeg fikk en mummitroll-kopp med bilde av figuren My på, fordi jeg som liten ble jeg kalt My. Det var nok en litt mer personlig gave, men det betydde veldig mye fordi det er en personlig ting som man deler innad med familien og venner. Dessverre klarte jeg å knuse den ved et uhell dagen etter noe som var litt trist.

 

MaivizhiThiyagarajaMaivizhi Thiyagaraja, 17 år, Grorud


Jeg fikk mye fint, men det fineste var nok en ny klokke. Jeg hadde ønsket meg den ganske lenge og syntes den er veldig fin, så jeg ble kjempe glad for den når jeg fikk den.

 

 

 

 

 

Pa_lKaldhusdal

Pål Kaldhusdal, 16 år, Grefsen

Det fineste var nok nye skibindinger, jeg liker veldig godt å stå på ski og jeg trengte nye, så jeg ble veldig glad når jeg så at det var det jeg fikk til jul.