Kategorier
Elvebakkennytt Kultur

Sprudlende minirevy

Tekst: Emil Bergstrøm

[slideshow_deploy id=’836′]

Bilder med tillatelse fra Elvebakkenrevyen.

Logoen er laget av Katarina Kordas, Julie Haugan og Julie Gaathaug som er elever fra Elvebakken videregående skole.

Elvebakkenrevyen har gått sammen for å lage en revy på 24 timer. Fenomenet har de kalt minirevy. Sluttresultatet blir presentert i en gratisforestilling åpent for alle. Å pugge tekster og lage sketsjer kan være utfordrende på så kort tid,  så improvisasjon kommer godt med. Årets tema var “Freakshow” og alt det som ble produsert falt inn under sjangeren. Selv om minirevyen ikke er av samme kaliber som den ordentlige revyen, er engasjementet og gleden på topp.

Om du ønsker å følge Elvebakken på vei mot revyen 2015 kan du besøke deres Fabookside.