Kategorier
Fem på bakka

5 på bakka – Hva er din største flause?

MagasinE spurte elevene på Elvebakken VGS om hva deres største flause var.

Tekst og foto av: Eline A. Rønningen og Mina Ridder-Nielsen Janssen

Ofte gjør vi ting vi er flaue over, men som regel tør få snakke om det i etterkant. På Elvebakken er det flere som vil dele sin største flause.

1. Hva er det flaueste du har gjort eller opplevd?

 

Solvår Øyen, 17 år, Sagene 

Solvår Øyen tok en fremmed dame på brystet på bussen. Foto: Mina Janssen

Jeg var på bussen og den var stappfull. Jeg sto med ansiktet mot døren, og måtte flytte meg fordi det kom flere passasjerer på. Jeg begynte å lete etter en gul stang å holde meg i, og tenkte ikke over at jeg burde snu meg for å se hvor stangen var. Plutselig kjente jeg at jeg ikke tok i en gul stang, fordi tingen jeg tok i var myk. Jeg snudde meg og oppdaget at jeg tok en dame på puppen! Jeg blir kjempeflau, og sa ”unnskyld, jeg så deg ikke”, osv. Damen svarte meg ikke, hun bare så på meg. Jeg gikk ut av bussen, og gjemte meg under en stein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joacim Siring Sørlle, 15 år, Karlsrud 

Joacim Sørlle. Foto: Mina Janssen

Jeg har sammenlignet det å spionere på Hitler med å spille Call of Duty med gutta i sofaen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markus Malmo, 17 år, nordstrand 

10736166_794319807281450_1832923256_n

Det var da jeg var i Barcelona på ferie. Vi var i en skobutikk som var ganske trang og liten.Det var heller ikke mye plass mellom skohyllene. Jeg måtte gjespe og valgte å overdrive gjespen ganske mye, så jeg strakk armene ut. Plutselig kjente jeg at høyrearmen min hadde fått tak i noe. Jeg snudde meg og så at jeg hadde plassert hånda mi på brystet til en spansk dame. Jeg fikk panikk og følte at jeg måtte si noe. Derfor sa jeg det første spanske ordet jeg kom på, som var ”gracias.” Så fant jeg ut hva jeg hadde sagt, og løp ut av butikken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oliver Adams, 16 år, Grefsenkollen

Oliver Adams

Da jeg skulle konfirmeres var jeg på vei opp til scenen. På vei opp stakk det noe opp av gulvet, så jeg falt og ”faceplantet” rett foran alle sammen! I tillegg var jeg først i rekka, så all oppmerksomhet var på meg. Det er det flaueste jeg har opplevd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maiken Ellis. Foto: Eline Rønningen

Maiken Ellis, 18 år, Brannfjell

Det har ikke skjedd så mye flaut med meg. Men noe som er generelt veldig flaut, og som jeg tror har skjedd med mange, er når man er i butikken med for eksempel moren sin, og så roper man på henne og starter å snakke med personen som står ved siden av deg, som du tror er din mor. Når du snur deg, finner du ut at du snakker med et totalt fremmed menneske. Det er flaut det!