Kategorier
Design og håndverk Elvebakkennytt

Elvejungel

En stille kveld står de fluorescerende lysinstallasjonene nedenfor Elvebakken i sterk kontrast til høstmøket. Bak kunsten står mange timers arbeid utført av elevene på design og håndverk.

Tekst og foto: Julianne Mossinge

Det er ingen høye samtaler eller krasse kommentarer blandt menneskene som har tatt turen til Akerselva. Stillheten og kunsten er det som får står i fokus denne septemberkvelden. Gjemt i mørket står de stolte elevene og følger med på sitt eget arbeid. Det er et suskessprosjekt som nå går mot slutten.

– Det er både trist og litt deilig at det er over. Det har vært en fin kveld, men mye hardt arbeid i forkant. Jeg har overhørt mange fine kommentarer fra de som har tatt turen ned hit, forteller Tone fra Interiør – og utstillingsdesign.

Under kan du se resultatet til Elvebakken sitt bidrag.

[slideshow_deploy id=’161′]